Intensivutbildning Personbil

Har du kört mycket bil men inte nått hela vägen fram till körkortet? Då kanske det här kan vara en utbildningsform för dig.

Du startar din intensiv när det passar dig och oss, vilket vi kommer överens om vid din testlektion.

Vi har inga bestämda priser på Intensivutbildning (det skulle bli för orättvist eftersom alla har olika kunskapsnivåer) så därför vill vi gärna köra Testlektionen med dig så vi kan bedöma hur många körlektioner just du kan tänkas behöva.

Hör av dig i god tid !

______________________________________

Vi har trafiklärare med lång erfarenhet av intensivutbildning för B-behörighet!

OBS! Detta är ingen utbildningsform för dig som inte redan har vana att hantera bilen. För dig har vi andra utbildningsformer, så ring eller besök oss ang. detta. Vi komponerar ihop en utbildning som passar JUST DIG !

Det du ska fundera på är: om du har tid att sätta av i minst de 2 veckor som intensivutbildningen pågår. Under dessa veckor varvar du mellan körlektioner (ca. 2-4/dag a`40 min/lektion) och att resterande tid genom självstudier plugga vid datorn med körkortsfrågor.

_______________________________________

Om vi ska boka in det sammanhållna förarprovet innan du startar din utbildning så vill vi gärna köra en Testlektion med dig innan ,om det är möjligt. Ring oss angående ev. testlektion. Under den lektionen bestämmer vi det antal körlektioner du kan tänkas komma att behöva för att klara körkortet. Har du ingen möjlighet att komma för testlektion så har vi en annan lösning som gör att vi kan planera in dig på ett bra sätt. Ring eller maila oss för mer information isåfall.

_____________________________________________________

Vad gäller teori och körprov är vår förhoppning att dessa skall ske i direkt anslutning till dina studieveckor hos oss men det beror helt och hållet på vilka tider Trafikverket har, vilket vi inte kan påverka. Detta är också inbokat när du påbörjar din intensivutbildning om vi inte kommit överens om annat med dig!

______________________________________

OBS!  Priset  inkluderar allt du behöver betala till oss  för att få ditt körkort!

Nedan följer 2st prisexempel men antal lektioner bestäms av trafikläraren vid testlektionen!

Intensivutbildning med 20 lektioner :

Ordinarie pris – 17.400 kr
NU – 15.850 kr

_______________________________________________

Intensivutbildning med 15 lektioner :

Ordinarie pris – 14.650 kr
NU – 13.450 kr

_______________________________________________

Förskottsbetalning gäller, om vi inte kommit överens om annat! Vi kan erbjuda lån via Resurs Bank. Vi hjälper dig med detta.

(Trafikverkets avgifter tillkommer)

Välkommen med din intresseanmälan via mail, telefonsamtal eller formulär nedan!

 

10 + 5 =

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress